Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ

ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ 480 π.Χ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΚΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ

Λέξεις Κλειδιά

Νοέμβριος 2024

ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Ημερολόγιο Ημερολόγιο

2 απαντήσεις

«Ο Τσίπρας είναι ένα λιοντάρι που πάλεψε με τις σκληρότερες δυνάμεις»

TheWhisperer
    TheWhisperer

Αριθμός μηνυμάτων : 37
    Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2015
    Τόπος : PLANET EARTH

«Ο Τσίπρας είναι ένα λιοντάρι που πάλεψε με τις σκληρότερες δυνάμεις» Empty Απ: «Ο Τσίπρας είναι ένα λιοντάρι που πάλεψε με τις σκληρότερες δυνάμεις»

Δημοσίευση από TheWhisperer Κυρ Σεπ 20, 2015 1:59 pm

Είναι σεβαστή η κάθε άποψη αλλά διαφωνώ .Εμένα δεν με εχδιαφέρουν οι Podemos και οι Koorademos αλλά οι Έλληνες και είμαι σε θέση να γνωρίζω από τους ελάχιστους Έλληνες τι συνέβει εκείνο το 17ωρο της Διαπραγμάτευσης. Λιοντάρι δεν είναι λοιπόν ο Τσίπρας αλλά ένας υπάλληλος σε διατεταγμένη υπηρεσία.
    dark skywalker
    dark skywalker

Αριθμός μηνυμάτων : 584
    Ημερομηνία εγγραφής : 13/07/2015
    Τόπος : ΕΛΛΑΣ

«Ο Τσίπρας είναι ένα λιοντάρι που πάλεψε με τις σκληρότερες δυνάμεις» Empty «Ο Τσίπρας είναι ένα λιοντάρι που πάλεψε με τις σκληρότερες δυνάμεις»

Δημοσίευση από dark skywalker Σαβ Σεπ 19, 2015 2:30 am

«Ο Τσίπρας είναι ένα λιοντάρι που πάλεψε με τις σκληρότερες δυνάμεις» Nqd4w8
    «Η πολιτική είναι σαν ένας αγώνας ποδοσφαίρου ή θα παρακολουθήσεις τις εξελίξεις από την εξέδρα ή θα τρέξεις μέσα στο γήπεδο», υποστήριξε ο Πάμπλο Ιγκλέσιας. Ο επικεφαλής των Podemos πιστεύει πως τα δύο κόμματα μαζί μπορούν να φέρουν την αλλαγή στην Ευρώπη.
    Η αλληλεγγύη των Ποδέμος στην Ελλάδα είναι δεδομένη, γιατί εμείς γνωρίζουμε ότι χτυπήσανε πρώτα την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για να στείλουν μήνυμα και στην Ισπανία.
    «Στην πάλη μέσα στην Ευρώπη βρίσκεται η λύση»

Την στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πάμπλο Ιγκλέσιας.

Ο επικεφαλής των Podemos πιστεύει πως τα δύο κόμματα μαζί μπορούν να φέρουν την αλλαγή στην Ευρώπη, όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε πως είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να εγκαταλείψει η Ελλάδα το ευρώ, σημειώνοντας πως «στην πάλη μέσα στην Ευρώπη βρίσκεται η λύση».

Σε ερώτηση για το αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών στην Ελλάδα την Κυριακή, απάντησε:

«Νομίζω ότι ο Αλέξης [Τσίπρας] θα κερδίσει. Ξέρω ότι η κυβέρνηση αντιμετώπισε δυσκολίες τους τελευταίους μήνες, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι είχε ένα λιοντάρι να πολεμάει για αυτόν. Οπότε είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες θα εμπιστευτούν τον Αλέξη ξανά να ηγηθεί και τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα.

Σε άλλο ερώτημα για το τί θα σημαίνει για τις επερχόμενες εκλογές στην Ισπανία το Νοέμβριο το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, δήλωσε: «Θεωρώ ότι για εμάς, τους Podemos, μια νίκη του Αλέξη είναι πολύ σημαντική επειδή υποστηρίζουμε αυτή την κυβέρνηση. Δεν πιστεύω ότι η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα θα είναι αποφασιστική για τις ισπανικές εκλογές. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε τώρα μια συζήτηση στην Ευρώπη για το πώς πρέπει να γίνονται τα πράγματα. Πιστεύω ότι η νίκη του Τζέρεμι Κόρμπιν στους Εργατικούς [στη Βρετανία] αποτελεί μια μεγάλη στήριξη για τον Αλέξη και για εμάς και νομίζω ότι πνέει ένας άνεμος αλλαγής σε πολλές χώρες της Ευρώπης – ένας άνεμος που πνέει σε μια πιο δημοκρατική κατεύθυνση. Οπότε είμαι πολύ αισιόδοξος για τις εκλογές στην Ελλάδα και την Ισπανία».
    AME ΜΠΕ

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 8:58 am