Σφοδρή επίθεση στους εσωκομματικούς του αντιπάλους εξαπέλυσε χθες ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, μια ημέρα πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία για τη δεύτερη δέσμη των προαπαιτούμενων δράσεων, το αποτέλεσμα της οποίας αναμένεται να καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις.
Τους κατηγόρησε, ότι επενδύουν σε εναλλακτικές λύσεις μη ρεαλιστικές και επιλογές τυχοδιωκτικές και επικίνδυνες για τη χώρα, αλλά και ότι αντιδρούν εκ του ασφαλούς, καθώς «κρύβονται πίσω από την ασφάλεια της δικής μου υπογραφής». ...
Μην αντεπιτίθεστε τόσο πολύ θα πάθετε τίποτα ...Ρε αι απο εκεί. Οποιος διαφωνεί εγώ ξέρω ότι παραιτείται και παει παρακάτω
Οποιος διαφωνεί έχει φροντίσει πριν τα πράγματα φτάσουν στο νυ και αεί να έχει κάνει τις σωστές κινήσεις
Αλλα είπαμε η καρέκλα του πολιτικού ειναι καλή ...Σου δίνει τη δυνατότητα να λες και να κάνεις ή να μη κάνεις ότι θες και ποτέ να μη πληρώνεις το κόστος...Αφου μια ζωή οι μλκς είναι πάντα οι ίδιοι...Τους οποίους και δεν λυπάμαι καθόλου μιας και επέλεξαν τον ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου ...χρόνια τώρα
Σαβ Ιαν 23, 2016 12:09 am από dark skywalker
» «Είναι η λιτότητα, ηλίθιε!»
Παρ Ιαν 22, 2016 11:40 pm από dark skywalker
» Μεγάλη συμφωνία ΕΛ.ΠΕ.-ΙΡΑΝ για προμήθεια αργού πετρελαίου
Παρ Ιαν 22, 2016 11:20 pm από dark skywalker
» Η σύνταξη του παππού ...να είναι καλά
Παρ Ιαν 22, 2016 11:07 pm από dark skywalker
» Παπαζάχος: «Η “Ελντοράντο” χτίζει φράγματα πάνω σε σεισμικό ρήγμα»
Τετ Ιαν 20, 2016 9:57 pm από dark skywalker
» Χύσε το γάλα ...ΣKAΪ
Τετ Ιαν 20, 2016 9:23 pm από dark skywalker
» Στα χέρια των Κινέζων το λιμάνι του Πειραιά
Τετ Ιαν 20, 2016 9:04 pm από dark skywalker
» Το plan x δεν ήταν σχέδιο για διπλό νόμισμα
Τετ Ιαν 20, 2016 8:55 pm από dark skywalker
» Ντουντάρ στον Guardian: O Ερντογάν έχει συγκεντρώσει την απόλυτη εξουσία κι έχει τον απόλυτο έλεγχο του δικαστικού συστήματος
Τρι Ιαν 19, 2016 10:42 pm από dark skywalker